De website wordt momenteel opnieuw opgebouwd. Volgend seizoen is de website weer volledig up-to-date.

Terug

Nieuwsbrief 3 23 februari 2023

ℹ️ Programma’s:

De programma’s voor onze leden worden goed bezocht door een groep van rond de 20 tot 30 kinderen op een avond. Natuurlijk wat meer als er iets gaafs als karten gedaan wordt, maar ook de Instuif avonden of, zoals afgelopen zaterdag, een “analoge spelletjes avond” worden ook goed bezocht. Meestal plannen we het zo dat we in een maand 1 keer een uit programma hebben, en een keer iets in de Ruiterstok zelf.

Hoogtepunten in de afgelopen periode waren onder andere het uitje naar Sam city, waarbij er zowel gejumpt werd in het trampoline park maar ook mochten de kinderen een rondje Lasergamen. De oudere kindertjes hebben erg genoten van de wedstrijden van het Nederlands elftal met het WK. Dit werd op groot scherm uitgezonden en dat was een groot succes. Jammer dat we niet nog verder zijn gekomen.

In de komende periode staat een aantal leuke programma’s op het programma ; zo gaan we binnenkort een Panna Knock Out veld in de Ruiterstok bouwen waarbij door Sem een Mees een Panna toernooitje wordt georganiseerd. Ook gaan we binnenkort Paintballen op een hele vette locatie! In maart staat verder nog een 18+ avond op het programma en in april is er nog een Girls Only avondje. Kortom; genoeg te doen om deze druilerige wintermaanden door te komen. Voor je het weet is het alweer voorjaar en vallen we je lastig met onze jaarlijkse plantjesverkoop op Koningsdag eind april.

⏰ Actuele ontwikkelingen

Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel gesprekken gaande zijn over de huisvesting van onze prachtige club. Wij hechten veel waarde aan de heerlijke ruimte die wij nu hebben. Zowel qua oppervlakte, maar ook qua privacy. Weinig mensen hebben last van ons en de herrie die wij willen maken en die hoort bij ons en onze doelgroep. Wij gaan er vol voor om dit ook in ons nieuwe onderkomen voor elkaar te krijgen, en meer natuurlijk!

Een selectie van ons bestuur maakt zich sterk voor onze club in de gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden. Wij zien het proces met vertrouwen tegemoet en houden je op de hoogte!!

🗓️ Kalender:

Het programma is best wel onder voorbehoud . Er wil nog wel eens iets veranderen dus houdt onze socials (Instagram en facebook) en website in de gaten!

  • zaterdag 4 maart 2023 → Panna Knock Out
  • vrijdag 17 maart 2023 → Zwemmen
  • zaterdag 18 maart 2023 → Ruiterstok dicht!
  • zaterdag 1 april 2023 → Paintball
  • vrijdag 7 april 2023 → Sjoelen
  • zaterdag 15 april 2023 → GIRLS ONLY -FOUTE BINGO
  • zaterdag 29 april 2023 → Nog in te vullen. Wordt wel legendarisch.